Noble Imports

Noble Imports Norway A/S

Org: 912 243 516 mva

Noble Imports Norway A/S

Ble tvunget til å tenke nytt

(Gjengitt fra  ENKELOPPSTART.NO)


Et brudd i ryggen ble vendepunktet for Sørlandsgründeren Øystein L. Knudsen i Noble Imports.


Øystein L. Knudsen er utdannet designingeniør og stadig på jakt etter funksjonelle løsninger. Én av disse løsningene har han nå skapt butikk av. Det hele startet i 2001 da Knudsen oppdaget mengden av merker på søylene inni parkeringshus. Hver tredje bilfører har opplevd å bulke i et parkeringshus og 20 prosent av skadene i parkeringshus skyldes bulking i stolper. Det måtte da være en måte å forhindre dette på?


 – Løsningen ble et produkt fra Nederland som jeg startet å importere; en matte laget av sjokkabsorberende materiale som festes rundt søylene i p-hus. Det er absolutt et marked for dette produktet, og jeg har stor tro på at vi vil selge til mange p-hus i fremtiden, sier Knudsen.


Det var et alvorlig brudd i ryggen som nærmest tvang Sørlandsgründeren til å tenke nytt. Den gamle jobben slet på ryggen, og han fant roen i skogen på lange løpeturer. Der kom også de kreative ideene.


– Jeg tenkte jo lenge på disse parkeringshusene, men det tok lang tid fra jeg tenkte at dette kunne vært en god idé til jeg faktisk realiserte den. Jeg var heldig som fant gode støttespillere og fikk kunder fra start. Nå er jeg i full sving og gleder meg til å se hvor langt vi kommer med produktet, forteller han.


Nå er Knudsen daglig leder i Noble Imports i Kristiansand, og er klar i sine råd til andre gründere.


– Jeg er mest opptatt av å presentere et godt produkt, før jeg tenker på penger og personlig inntjening. Vær stolt når du når delmål og ha et realistisk syn på prosessen. Og når du har en god idé – sett den ut i livet! Hvis du har en god idé er det vanligvis bare et spørsmål om tid før noen andre også kommer på den, råder Knudsen.

Lokaler i Stålveien 17 i Kr.sand.

Copyright 2019  © All Rights Reserved